Вие сте тук

проект Дебют

Project Debut
Проект „Дебют” на клуб Студио 5 е за формации от млади хора, занимаващи се с музика.
„Дебют” има за цел да предизвика създаването или представянето на нови музикални групи, в които възрастта на участниците е между 16 и 30 години.

След изпращането на заявките за участие на групите и прослушването им на живо от създателите на клуб Студио 5 - Хилда Казасян, Борислав Йоцов и Атанас Янкулов, една или повече от формациите ще бъдат избрани да направят свой концерт на сцената на Студио 5.
Проект „Дебют” е замислен да бъде стартер на новоизгряващи групи и да създаде условия за бъдещо продуциране от самите участници, предоставяйки им сцена, маркетинг и PR, портфолио, както и фото и видео материали, които да послужат за бъдещата им сценична реализация и развитие.

Очаквайте концерта на първото издание на проект "Дебют" през месец май!

Контакти:
email: debut@clubstudio5.com
facebook page

НОВИНИ

Победителите
27/03/2018

С изключително вълнение и благодарност към седемте формации, които се явиха на прослушването в Студио 5, имаме удоволствието да обявим музикантите победители в първото издание на проект "Дебют!
Решението ни не беше лесно. Харизмата, уменията и музиката на всички се преплетоха по един изключително прекрасен начин във възприятията ни и изборът беше изключително труден...

В концерта на 12-ти май за първото издание на "Дебют" на сцената на клуб Студио 5 ще ви представим ДВЕ групи и те са:

"Iva & the band" и "Gorge.Us"

Очакваме ви на техния дебют, защото музиката на младите има значение!

Прослушването
27/03/2018

Седем прекрасни групи се явиха на прослушването в събота. В следващите няколко дни журито на Студио 5 ще сподели решението си, коя формация ще бъде избрана да се представи с концерт на 12-ти май за първото издание на проект "Дебют"!

https://youtu.be/UAOVxzx_fU4

Проект "Дебют" на клуб Студио 5 преминава във следващата си фаза: ПРОСЛУШВАНЕ
19/03/2018

На 17-ти март изтече крайния срок за подаване на заявки за участие в първото издание на проект "Дебют". Журито набеляза деветте музикални формации, които ще бъдат поканени на прослушването тази събота (24.03) и които ще имат възможност да представят на живо своята музика пред Хилда Казасян, Борислав Йоцов и Атанас Янкулов.

Благодарим на всички, които изпратиха своите видеа, имена и описаха своите намерения за бъдещото си развитие като музиканти. Очакваме техните рок, блус, алтърнатив, народни и акапелни гласове, инструменти и умения на сцената на Студио 5 и им пожелаваме смелост и успех!

Музиката на младите има значение!

Срок за подаване на заявките за участие
19/02/2018

Срокът за подаване на заявките за участие към проект Дебют се удължава до 17-ти март!
Очакваме всички музикални формации, които са готови да свирят на сцената на Studio 5 * music club!

https://eu.jotform.com/build/73602290900348

Очакваме ви!
07/02/2018

Краен срок за изпращане на заявките за участие в проект "Дебют" е 10-ти март!