ClubStudio Инструменти,Отзиви,Подробности Оригинални решения за безопасността на гостите

Оригинални решения за безопасността на гостите


безопасността на гостите

Не можем да пренебрегнем факта, че много гости и участници в събитието все още изпитват известна доза безпокойство относно офлайн събитията – независимо колко добре събитието отговаря на предвидените правила.

В същото време многократното споменаване на социално дистанциране и стриктен акцент върху всички нюанси при спазване на правилните правила не носи полза за комфортен престой и не позволява на гостите да се отпуснат.

Подготвили сме селекция от 10 решения, които ще ви помогнат да се съобразите с всички мерки по ненатрапчив и оригинален начин, облекчавайки страховете на участниците в събитието.

Удобни цветове

Гривните разделят гостите на 3 групи: зелена – за тези, които са готови за близък контакт, жълта – за тези, които са готови да общуват, но без докосване, и червена – за тези, които стриктно спазват социалната дистанция.

Позволявайки на гостите да избират своя цвят на ниво на комфорт за социално дистанциране при влизане в събитие, вие помагате да зададете тон за безопасност и предупреждение, който моментално успокоява гостите.

Говорещ декор

Гостите са по-склонни да спазват ограничения, ако съобщенията са визуално привлекателни. Съобщенията могат да бъдат, по-специално, възглавници в салона с текст или други декоративни елементи.

Маси за брони

Маси с надути камери с дупки в средата могат да бъдат чудесно решение за летни събития на открито. Те могат да бъдат инсталирани както на сушата, така и на партита в басейна.

Безопасно сядане

Едно от най-големите предизвикателства, пред които са изправени организаторите по време на пандемията, е как най-добре да дистанцирате гостите по време на събитията. Настаняването на гости на разстояние, докато основната цел на събитието е да събере хората заедно, е това, което прави състезателите креативни с подредбата на местата.

Зони за групи

Най-популярният вариант сред организаторите на събития се превърна в идеята за “капсули” или “балончета”, където група хора, като роднини или колеги от офиса, могат да седят заедно в личното си пространство, далеч от други непознати групи.

Разделители за маса от плексиглас

Много доставчици на услуги за събития и наеми по време на пандемията започнаха да разработват линия продукти – пречистватели на въздуха, хигиенни станции, социални дистанциращи прегради от плексиглас – за да отговорят на очакваното търсене.

Визуални съобщения

Отвъд подредбите за сядане, събитията намират креативни начини за взаимодействие с гостите, като например по време на коктейлни часове, на дансинга или дори в тоалетните, където табели, стикери и други реквизити влизат в игра.

Оставете коментар