ClubStudio Инструменти,Опит,Отзиви Контролен списък за избор на кетъринг за събитието

Контролен списък за избор на кетъринг за събитието


кетъринг

Кетърингът често струва на клиента до половината от бюджета на събитието. И това е частта, която определено не можете да „провалите“.

По-долу е даден контролен списък, който включва 6 ключови области, върху които трябва да се съсредоточите при избора на доставчик на кетъринг на дадено събитие, както и коментари от клиенти на събития, които споделиха опита си от работа с експерти по управление на кетъринга при мащабни събития.

Профил на компанията

Без да се взема предвид корекцията на пандемията, 150 събития годишно вече са прилични цифри, 300-500 събития годишно са много.

Разберете колко клиенти през последната година работят с компанията за втори или трети път и какви компании са те.

Повечето обекти имат много кетъринг услуги, наличието на ексклузивни обекти или работа в пул от постоянни изпълнители е добър показател. Наличието на множество опит в работата на големи сайтове също е аргумент.

Колкото по-малко компанията е била в състояние / желае да ви предостави, толкова по-затворена позиция е заемал потенциалният изпълнител, толкова по-слаб е, като правило. Сравнете информацията, получена от различни изпълнители, ситуацията ще бъде доста показателна.

Екскурзия до компанията

Повечето кетъринг компании имат офис, склад и кухненски площи, които са доста работещи, не особено представителни, но твърдият отказ под какъвто и да е предлог е лош знак.

Правилник за работа и наличие на стандарти

Последователността в правенето на бизнес не може да бъде заменена с нищо. При такъв сложен вид дейност като кетъринг, само наличието на стандарти и предписани процедури помага да се осигури предсказуемо качество, обърнете специално внимание на това.

Работа на място

Не чакайте, докато не стане късно, направете разузнаване, като присъствате на събитие на някой друг, или обсъдете тези въпроси, преди да се доверите на изпълнител.

Система за вътрешен контрол

Вниманието към качеството на вашата собствена работа е похвално и … наложително!

Оставете коментар