ClubStudio Отзиви,Подробности Нови функции на Instagram за популяризиране на събития

Нови функции на Instagram за популяризиране на събития


Нови функции на Instagram

По правило всички нови опции работят няколко пъти по-ефективно – вземете си 4 нови чипа на Instagram, които могат да бъдат полезни при популяризирането на вашите събития.

Официално отложено публикуване на Instagram Stories

За достъп, трябва да свържете бизнес акаунт, да се свържете правилно с Facebook и да изтеглите приложението Facebook Business Suite (има както iOS, така и Android). Business Suite трябва да има бутон „График на историята“. Също така трябва да поставите отметка в квадратчето „Разрешаване на управление чрез Business Suite“ в настройките на самия Instagram. Историите могат да се изпращат до всяко далечно бъдеще, при желание могат да се прехвърлят или анулират.

Стикер Supermention в Stories

Ако кликнете върху него, той ще бъде прехвърлен в препоръчания от вас бизнес акаунт.

Оказва се, че елементът за продажба е интегриран в самото съдържание, а вътре в самите истории има всичко за инфраструктурата за продажби. По този начин можете да рекламирате акаунти с маркери за пазаруване.

Ако имате инсталирани маркери за пазаруване – потребителят, докосвайки изображението, вижда изскачащи съвети, етикети, върху които е написано името на продукта и цената му. Ако се интересува от него, той щраква върху етикета и отива на страницата на бизнес акаунта.

След това потребителят щраква върху бутона „плащане“ и отива на уебсайта или страницата за плащане.

Връзка стикер в истории

Това е нов начин да вмъкнете връзка в Stories за тези с повече от 10 000 последователи. Опцията скоро може да бъде достъпна за всички акаунти.

Стикер “Добрите идеи заслужават да бъдат намерени” в Stories

Официално стикерът е предназначен да подпомага малкия бизнес. Facebook обяви, че няма да начислява такси за платени онлайн събития поне до август 2021 г.

В Ads Manager ще се появи опростено табло за управление, което ще улесни малкия и средния бизнес да стартират кампании, да оценят тяхната ефективност и да ги оптимизират, защото това не са най-добрите времена за малкия бизнес: 47% не са сигурни дали могат да продължат работи, ако настоящите обстоятелства продължават. Мнозина са избягали с дигиталния маркетинг: две трети от малкия бизнес в 17 държави съобщават, че са започнали или разширили използването на инструменти за дигитален маркетинг, а 61% от анкетираните казват, че очакват увеличение на използването на тези инструменти след пандемията.

Оставете коментар