ClubStudio Инструменти,Опит,Отзиви Как да се научим да израстваме в криза

Как да се научим да израстваме в криза


израстваме в криза

Кризата и възможностите са две страни на една и съща монета. Ограниченията за пътувания и забраните за мащабни събития ще продължат да възпрепятстват живота и кариерата ни. Това ще изисква от събитийната индустрия да преоцени всичко – от стратегията за съдържание до нивата на спонсорство и бъдещите дати на събитията. Пазарните лидери трябва да намерят начини да овластят своите екипи. Ако големите играчи могат да накарат професионалистите по събития да възприемат мисленето за растеж, те могат да внесат нововъведения и да поставят цялото пространство на събитията по пътя на уместност и успех.

Анджела Гилемет, главен изпълнителен директор на INCON, глобално партньорство на компании за управление на конференции и асоциации, споделя как изграждането на мислене за растеж може да помогне на лидерите на асоциациите да преминат през трудни времена – повишаване на производителността, повишаване на морала на персонала и повишаване на ефективността на сътрудничеството.
Мислете нестандартно

Кризата дава възможност на хората да преминат отвъд стандартното и обичайното мислене. Може би вашият бизнес отдавна се нуждае от преосмисляне на своите процеси или стратегии.

Виждането на по-голямата картина може да вдъхнови растеж и иновации. Сега е моментът да пренапишете работния план на организацията.

Покажете уважение и доверие

Редовните срещи и комуникацията са от съществено значение за изграждане на чувство за общност и доверие. Срещите на екипите и мозъчната атака (както реални, така и виртуални) със заинтересовани страни могат да се използват за съветване относно дългосрочното развитие на индустрията и за създаване на споделени визии. Дойде време да се обърнем към наистина важни, глобални проблеми за индустрията.

Бъди любопитен

Проявете професионално любопитство. Започнете разговор, който може да е изчерпал времето поради оперативния оборот.

Комуникацията с членове на екипа и клиенти е много важна, за да се разбере от какво се нуждаят хората и компаниите, каква цена са готови да платят и какво могат да направят конкуриращите се организации.

Насърчаване на култура на учене

Сега е моментът за образование! Дайте възможност на вашия екип да подобри уменията си. Започнете вътрешно обучение или се възползвайте от специфичните за отрасъла възможности за онлайн обучение.
Развийте гъвкавостта на екипа

Проверете дали методите за ръководство на вашия екип са остарели? Готови ли сте ефективно да го управлявате в отдалечена работна среда?

Кризата е време на гъвкавост. От страна на ръководството – в графика и системата на работа. От страна на екипа – в разширяване на функционалността на задачите и готовност за присъединяване към нови процеси и поемане на отговорност за тях.

Оставете коментар