Вие сте тук

Влада Томова - “SING OUT LOUD”

София - Ню Йорк - Хавана

Вид събитие:

сряда, 22 Ноември - 18:30 часа
“SING OUT LOUD” с Влада Томова

ВЛАДА ТОМОВА със специален концерт на 22 ноември в Студио 5
Пренася ни в Хавана с новата си песен и пъстрото видео към “SING OUT LOUD”!

Българската певица, живееща в Ню йорк - Влада Томова ще представи специален, бутиков концерт в София на 22 ноември в “Студио 5”. Интересна и нетрадиционна, водена от любовта си към България и любопитството си към света, певицата ще представи и новото си видео към песента “SING OUT LOUD”, което засне в Куба по-рано тази година. Типично за нейния музикален стил, то представя хомогенна смес от различни култури, прекрасна емоция и енергия, автентични пъстри кадри от днешна Хавана и много усмихнати лица – в унисон с прекрасната мелодия. След премиерата на “SING OUT LOUD” в София, певицата ще представи песента и в Хавана (Куба) в голям самостоятелен концерт, който е планиран за следващата годинa. Влада Томова е единственият български артист до сега, който има специална покана да изнесе свой концерт в рамките на най-големия музикален форум в Куба – “Куба Диско” /Кубинските Грамита/. Традиционното и много престижно събитието ще се проведе в средата на м.май 2018г. В рамките на десет дни в него се предствя най-доброто от кубинската музикална сцена и сценична индустрия. Концертите се случват в някои от култовите зали в Хавана, а на тях присъстват много и видни гости и изпълнители от цял свят.
Преди да омае публиката в Хавана, магнетичният глас на Влада първо ще зарадва феновете й в София на 22 ноември от 18.30 ч. В “Студио 5” певицата ще представи пъстра програма от любимите си авторски парчета, музика от проектите “Балкански Приказки” и “Лазарската роза” и много други. С огромно уважение към традицията и фолклорът и едновременно в крак с настоящето, вокалното творчество на Влада Томова намира своето специално място в сърцето на съвременния човек. На 22 ноември с нея на сцената ще бъдат и музикантите - Стефан Стойков – китари, Нез Ибишева – цигулка, Магдалена Петрович – челo, Николай Николов – гъдулка, Димитър Карамфилов – контрабас, Петър Йорданов "Бъни" – перкусии.
Билетите за събитието се пускат в продажба от днес /10 октомври/ на място в клуб “Студио 5” (вход А3 на НДК), в системата на Ticketlogic.bg и Дюкян Меломан (ул. 6-ти септември 7А) на цена 10 лв. Телефон за резервация в “Студио 5”: 0887 934335.

Вход: 
10лв.
Резервирайте местата си на тел: 0887 934 335 (след 14ч)