Вие сте тук

Шкумбата - ШегоУбийци

Standup & Sitdown Comedy

Вид събитие:

петък, 24 Ноември - 18:30 часа
Шкумбата - ШегоУбийци

Комикът, пред който и най –сериозният човек не би могъл да задържи смеха си.

А какво можете да очаквате ли? Абсолютно всичко – да, начело с неочакваното. Естествено – първо трябва да се осмелите да дойдете!

Димитър Туджаров – Шкумбата е признат за един от най-добрите български комици. Със своя оригинален хумор и артистичност, той успява да привлече вниманието на публиката в много страни по света. Шкумбата е един от първите българи, които следват западния модел на one man show представление и го лансират пред българска публика. Освен като комедиант, той е известен и като най-добрият имитатор на някои личности от политиката и шоубизнеса на нашето време.

Именно в неговия талант ще може да се увери и публиката на клуб Студио 5 само на 24-ти ноември – от 18:30 часа – Шкумбата, веднъж и завинаги в Студио 5. И не забравяйте – „животът иска жертви – но няма да сме ние!”.
Билети: 10 лв.

Вижте дали сте в крак с модата с Димитър Туджаров и не забравяйте да направите своята резервация на тел: 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и театърът имат значение.

Вход: 
10лв.
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)