Вие сте тук

Планетата на дядовците

на Здрава Каменова

Вид събитие:

събота, 14 Октомври - 11:00 часа
Планетата на дядовците

МНОГО СКОРО ще бъдем при вас с чисто новата ни книжка "Планетата на дядовците"- пълна с изненади, круши, стъпки в снега и падащи листа, битка със слънцето, говорещо червейче, летящи кюфтета, бонбони против остаряване, ченета и реактивни обувки, малко сълзи и много смях, едно куче и едно момче и един отлетял дядо, една нежна история за порастването, която поднася темата за раздялата с любимите ни възрастни и уморени хора, с оптимизъм и фантазия и очакване за нова среща, защото никой никога не си отива завинаги.
Заповядайте на 14. 10 от 11 часа /вход свободен/, за да пожелаем на добър час на тази важна, топла и забавна история написана от Здрава Каменова, илюстрирана от Ирина Василева /автори на "Боб", Малката метална кутийка с голяма мечта" и "Чорапът, който промени света", издадена от АЛОС.
Ще чуете откъси от книжката прочетени от любими актьори Ангелина Славова - актриса от сериала Откраднат живот, Константин Икономов - актьор от Сатиричния театър и Моника Митева - позната от екрана на Нова телевизия. Децата ще имат възможност да оцветят илюстрации от книжката заедно със самата художничка, да се запознаят и с писателката, както и да похапнат круши.

Вход: 
свободен
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)