Вие сте тук

Para Hot Jazz

френски цигански суинг

Вид събитие:

неделя, 14 Януари - 18:00 часа
ParaHot Jazz

Френският цигански суинг ще сгорещи Студио 5 в средата на януари! За първи път през Новата година музикантите от Para Hot Jazz ще се качат на сцената на клуба в неделя, 14-ти, малко след 18 часа. Пиесите на Джанго Рейнхард и Стефан Грапели, както и такива от репертоара на съвременните джипси суинг изпълнители, ще чуете в изпълнение на Влади Михайлов (виола), Димитър Благоев (китара), Борислав Илиев (китара/тамбура), Илко Градев (акордеон) и Юрий Божинов (контрабас).

Ако сте почитатели на френската култура – не пропускайте да отбележите това събитие в календара си и в края на втората седмица от Новата година да се потопите в музикалната атмосфера на Франция от средата на миналия век! Харесайте и страниците на организатора и музикантите – Partymusic.bg и Para Hot Jazz - за да научите повече за тях и културата, която представляват!

Билети и резервации:
Местата са ограничени – направете резервация на тел: 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение.
Билети се продават и в мрежата на Ticketlogic.

ВНИМАНИЕ! Закупеният билет не Ви осигурява седящо място! Резервацията след закупен билет е напълно задължителна!

Вход: 
15лв.
Важно: 

*ВАЖНО: Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпа до паркинга на НДК ще бъде ограничен!