Вие сте тук

Ние, Вие и Аз - моноспектакъл

музикално-поетично шоу

Вид събитие:

понеделник, 12 Февруари - 19:00 часа
Ние, Вие и Аз - моноспектакъл

"Ние, вие и аз"
моноспектакъл
на неповторимата САШКА БРАТАНОВА
по текстове на голямата МИРЯНА БАШЕВА

Театърът ни непрекъснато доказва, че всичко става за театър, дори хубавата българска поезия. В моноспектакъла „Ние, вие и аз”, Миряна Башева ще ни подсети, че е от най-големите ни живи поетеси. Чели сме стиховете й, знаем някои от тях наизуст, слушали сме ги като текстове на песни от репертоара на забележителната двойка в българския поп Богдана Карадочева и Стефан Димитров, но когато те са композирани в емоционална сюжетност и са качени на сцената, тогава внушението има още по-категорични измерения.
Идеята на актрисата Сашка Братанова да направи моноспектакъл по Башева е повече от добра. Сашка Братанова – някогашното момиче на „момчето си отива” (филма), и сега ще ни плени със своя спокоен, необигран, безхитростен талант. Тя танцува без да танцува, пее без да пее, рецитира без да рецитира. Такава е била винаги и затова публиката я обича. Изплъзва се от професионални обобщения, неуловима е. Не иска да е красива а е красива. Не иска да е млада, а младее. Не иска да ни смайва, а не можем да откъснем очи от нея.
Заповядайте на този душевен пир !!!

Вход: 
10лв.
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпа до паркинга на НДК ще бъде ограничен!