Вие сте тук

Лили Вълчева

представяне на книга

Вид събитие:

петък, 13 Октомври - 18:30 часа
Лили Вълчева

Лили Вълчева ще представи своите две авторски книги с поезия: "Мечтания" и "Рисуваме вятъра", която е съвместен проект с поетесата Таня Мир. Стихове и музикални импресии ви очакват на 13-ти октомври в Студио 5!

,,Рисуваме вятъра" е дебютната стихосбирка на Таня Мир и Лили Вълчева. С нея ще се впуснете по пътя на изживените мечти, любовта и свободата да търсиш онова, за което копнееш.

Защото само мечтаните мечти се сбъдват, а ако не мечтаем със сигурност няма да се сбъднат...

А тази малка книжка за нас е мечта, живот и сърце...

Безкрайно благодарим на хората, които ни вдъхновяват да се борим за мечтите си... без които тази книга нямаше да е...

"Мечтания" е втората стихосбирка на поетесата и певица Лили Вълчева. Малко следкато заедно с съученика от гимназията, приятелка, поетеса и по настояще студентка по право - Таня Мир създават така мечтаната от тях "Рисуваме вятъра", която е тяхната дебютна стихосбирка - Лили се завръща с нейните "Мечтания".

"Мечтания" за мен е сбъдната мечта. Няколко години се осмелявах да предприема тази стъпка. Все ми се струваше, че не е готова, че не е времето, но днес съм по сигурна от всякога в нея. Тази книга ми помогна много, даде ми сили, даде ми вдъхновение, даде ми мечти, копнежа да следвам своите мечти. И също така познанието, че мечтите се сбъдват, когато ги мечтаеш и когато работиш за тях без да се предаваш, защото те не са мираж, а част от най - голямата истина и причината да правим всичко и да живеем - любовта към себе си и другите.

И точно затова тя е " Мечтания"...
Тя ще ви покаже пътят на мечтите. Това, че са истина. И това че мечтата е самия път, а не целта. Мечтите са сега и вървят заедно с нас ръка за ръка. И просто трябва да ги прегърнем...дори и със страх и предразсъдъци. Защото "смел е не безстрашния, а този който продължава въпреки страха." Те ни осмислят. Те са изкуство, а изкуството пречиства душите....

Благодаря за вдъхновението!

Вход: 
6лв.
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)