Вие сте тук

Изрод

моноспектакъл на Тигран Торосян

Вид събитие:

събота, 11 Ноември - 19:00 часа
Изрод

Как се ражда едно емигрантско бебе, как тайно се онанира в банята, какви са хлапашките секс напъни и размисли за американската мода на обрязването…

Един изродски моноспектакъл, поднесен от талантливия актьор с арменски произход Тигран Торосян по текстове на Джон Легизамо.

"Изрод" е забележително саркастична автобиографична изповед на един млад латинос в страната на неограничените възможности, от детството до неговия първи сблъсък с шоубизнеса. До голяма степен спектакълът е свързан с взаимоотношенията на Легизиамо със семейството му, и главно с неговия баща – неудачник в бизнесначинанията, често пиещ и понякога грубиянстващ. Син – баща, баща – син са основните теми в моноспектакъла. И това не е просто наелектризираща комична визита в миналото, а целенасочено и болезнено докосване до демоните от детството. Цялата анатомия на човешкото тяло влиза в разкрепостения монолог на героя, който разказва живота си от детството до артистичната кариера.Иронията на този скандално откровен монолог е убийствена, тя е ключът към успеха на пиесата, която е хит на Бродуей и има пет номинации за наградата „Тони“.

С Номинация за Икар’05 за изгряваща звезда на Тигран Торосян.

Моноспектакъл на Тигран Торосян
Режисьор: Атанас Атанасов
Музика: Румен Бояджиев-син

Вход: 
10лв.
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)