Вие сте тук

8-ми март с "Музика под небето на Париж"

Ginger groove

Вид събитие:

четвъртък, 08 Март - 19:00 часа
"Музика под небето на Париж"

8ми март с музиката на Едит Пиаф, Шарл Трене, Жо Дасен, Ив Монтан и ZAZ!

Ако не сте били част от музикалното пътешествие "Музика под небето на Париж" досега, не се колебайте да споделите с любимите си представителки на нежния пол една вълнуваща френска авантюра. Заедно ще пренесем душите си до един от най-романтичните градове на крилете на музиката и ще се потопим в неповторимата атмосфера на този така обичан град. Ще чуете на живо френски класики като Sous Le Ciel de Paris, MiIord, Les Champs-Élysées, C'est si bon, неостаряващата La Vie en Rose и много други в изпълнение на франкофоните на българската музикална сцена- Ginger Groove.

Ваши гидове в музикалното пътешествие ще бъдат:
• Боряна Йорданова (вокал)
• Борислав Илиев (китара)
• Влади Михайлов (контрабас)
• Стоил Иванов (барабани)

Поредицата концерти "Музика под небето на Париж" е посветена на музиката, съпътствала живота във френската столица от 30-те години на XX век до днес. Музикантите от Ginger Groove получават вдъхновение за нея след включването в репертоара им на няколко шансона, които са посрещнати с огромен интерес от публиката. Първият концерт е през 2013 година и за кратко време "Музика под небето на Париж" набира все повече почитатели, а музикантите си спечелват прозвището "франкофоните на българската музикална сцена". Групата има зад гърба си редица участия в музикални фестивали, концерти и редовно се изявява на софийската клубна сцена. За себе си тримата музиканти казват, че са пристрастени към джаза, вдъхновени от боса новата и изкушени от възможността да придават различно джаз и звучене на музиката. Така пикантната комбинация от суинг, акустичен поп и модерна боса нова се превръща в запазена марка на Ginger Groove.

Вход: 
15лв.
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!