Вие сте тук

Музика под небето на Париж

с Ginger Groove в Studio 5

Вид събитие:

неделя, 05 Ноември - 18:00 часа
Музика под небето на Париж

Подарете на душата си една прекрасна възможност да се разходи до най-романтичния град. Насладете се на емблематични френски песни от миналия век до днес!

Les Champs-Élysées, Sous Le Ciel de Paris, Paris Sera Toujours Paris и неостаряващата La Vie en Rose са само част от песните на Едит Пиаф, Жо Дасен, Ив Монтан, Шарл Трене, Pink Martini и ZAZ, които ще чуете в изпълнение на франкофоните на българската музикална сцена - Ginger Groove.

Ваши гидове в музикалното пътешествие ще бъдат:
• Боряна Йорданова (вокал)
• Борислав Илиев (китара)
• Влади Михайлов (контрабас)
• Стоил Иванов (барабани)

Поредицата концерти "Музика под небето на Париж" е посветена на музиката, съпътствала живота във френската столица от 30-те години на XX век до днес. Музикантите от Ginger Groove получават вдъхновение за нея след включването в репертоара им на няколко шансона, които са посрещнати с огромен интерес от публиката. Първият концерт е през 2013 година и за кратко време "Музика под небето на Париж" набира все повече почитатели, а музикантите си спечелват прозвището "франкофоните на българската музикална сцена". Групата има зад гърба си редица участия в музикални фестивали, концерти и редовно се изявява на софийската клубна сцена. За себе си тримата музиканти казват, че са пристрастени към джаза, вдъхновени от боса новата и изкушени от възможността да придават различно джаз и звучене на музиката. Така пикантната комбинация от суинг, акустичен поп и модерна боса нова се превръща в запазена марка на Ginger Groove.

Вход: 
10лв.
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)