Паноптикум

май 28, 2017

Паноптикум

„Паноптикум” е авторски спектакъл създаден от четири актриси- Ева Данаилова, Екатерина Георгиева, Розалия Абгарян и Светла Рангелова. Те завършват заедно НАТФИЗ през 2014г. в класа на проф. Ивайло Христов и от тогава , коя както може ,творят в условията на театралната действителност в България. Ева е част от трупата на Народен Театър „ Иван Вазов” ; Екатерина две години е част от Варненския Драматичен Театър „Стоян Бъчваров”, а в момента е в състава на Сатиричен Театър „ Алеко Константинов” ; Розалия също е била актриса в Сатиричния театър, а сега е в Бургаския Театър „ Адриана Будевска” ; Светла две години беше част от трупата на Старозагорския Театър „Гео Милев”, в момента е актриса на свободна практика. Участват и в спектакли на други държавни театри и в независими спектакли, като някои от тях са на Сдружение „ Клас”, което те създават заедно със състудентите си от НАТФИЗ след като завършват.
След близо четири години пауза в общите им проекти решават да обединят сили и заедно да създадат представление, в което да използват всичките си умения на куп- актьорски, музикални, танцувални, драматургични и най- вече човешки. Резултатът е „ Паноптикум”. Едно от преносните значения на думата паноптикум е безпорядък от всякакви невероятни неща. В този случай това са самите те- едни своебразни безпорядъци , които използват средствата на stand-up комедията, монолозите, песните, танците, пантомимата, художествената гимнастика, графическите изображения , открития диалог и много други , за да забавляват и развълнуват публиката.

Участват :

Екатерина Георгиева
Розалия Абгарян
Ева Данаилова
Светла Рангелова-Легена

Костюм Пастичка : автор Ягама ( Уга Буга Арт) за Eat me! short musical film

дата: 28-ми май / неделя /
час: 19:00
вход: 10 лв
Резервирайте местата си на тел: 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien