Представяне на албум – Гайдарски състав „Петко Войвода”

май 23, 2017

Представяне на албум - Гайдарски състав „Петко Войвода”

Studio 5
Гайдарски състав „Петко Войвода”

23.05.2017 – 22:00h

Ден преди един от най-хубавите национални празници – този на славянската писменост и култура – ние родолюбивите българи от Гайдарски състав „Петко Войвода” Ви каним да почетем заедно българщината. Изминаха 4 години откакто съставът ни е на голямата сцена. 4 години са много време за една малка група от самодейци, целящи опазването, разпространение и популяризиране на родопската музика. Всяка песен е изстрадана история, пропита със столетна мъка, въплътяваща в себе си както сила така и тъга по загиналите в освобождението българи.

Искаме да споделим с вас нашата любов и преклонение пред родопското народно творчество, претворени в първия ни едноименен албум.

Ще бъдат представени емблематични заглавия от репертоара, сред които и някои от най-харесваните български песни, представени от нашите певици. Една малка част от нашите приятели и съратници от цяла България ще ни подкрепят от любов към фолклора и родината.

Облечете си ризите, обуйте си цървулите и елате да изпълним заедно неповторимата атмосфера на СТУДИО 5 с национални носии, настроение и дух! Очакваме Ви!

––––––––––––––––––––––––––––––
Билети може да закупите на входа.
Цена: 5 лева
Резервирайте местата си на тел: 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien