Царете на магията отблизо – Quick Hands project

май 4, 2017

Царете на магията отблизо - Quick Hands project

Столичани отново имат прекрасната възможност да се потопят в невероятният свят на магията, поднесен елегантно и с много хумор от майсторите на илюзията – QUICK HANDS Project. Организаторите обещават, че шоуто ще събере границите (не на кръвното Ви налягане) между реалност и илюзия!
„Магията отблизо“ е най-бързо налагащият се магически жанр, както в света така и у нас. А на сцената на Studio 5 Вие ще бъдете фино измамени от НАЙ-ДОБРИТЕ МЛАДИ МАГЬОСНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ! Събитие, за което дълго ще говорите и никога няма да забравите (не за друго, а защото маговете са НЕЗАБРАВИМИ 😉 ) Така че, слагайте „шапките – невидимки“, грабвайте магическите пръчки и доброто си настроение и към Studio 5. За онези от вас, които не си носят добро настроение – не се тревожете – ние ще ви заредим с такова поне до следващото ни шоу.

дата: 4-ти май / четвъртък /
час: 21:30
вход: 13 лв
Резервирайте местата си на тел: 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и магията имат значение.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien