Нека се обичаме-музикАнди студиоBG голям концерт с Анди Дреников

март 28, 2017

Нека се обичаме-музикАнди студиоBG голям концерт с Анди Дреников

НЕКА СЕ ОБИЧАМЕ

От 30 ноември 2012 г., Андреев ден, до днес това е моето седмо участие на сцената на Студио 5. Може би е символично, че точно на Андреев ден стартирах моите рецитали тук, на това много уютно и задушевно място, където човек е на един дъх, на един поглед разстояние от публиката, която аз толкова обичам! Надявам се и тя мене ! Мисля си, че досегашните ми участия са били приятни и за двете страни.

Но този път имам и една изненада. Преди години създадох малък оркестър с чудесни музиканти, който нарекох Музика. За жалост, той просъществува само една година. На 8 март 2004 г. направихме един прекрасен прощален концерт в препълнената зала на театър Сълза и смях, на който свирихме и пяхме класика и евъргрийни. Концертът имаше много голям успех. След 13 години аз отново каня моите скъпи колеги да са с мен на сцената на Студио 5, където възнамерявам да основа мое МузикАнди BG студио. Това е тройна игра с думите музика, музиканти и Анди – с това име ме наричат всички обичащи ме хора и на мен ми е особено приятно. Това мое студио ще даде възможност и поле за изява на различни творци от различни жанрове – от мънички деца до утвърдени изпълнители. Нека да е на добър час! Няма да разкривам повече за гостите на събитието. Само мога да ви обещая една приятна, чувствена и вълнуваща вечер с Нейно Величество Музиката.

дата: 28-ми март / вторник /
час: 18:30
вход: 10 лв
Резервирайте местата си на тел: 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien