Вие сте тук

Царете на Магията

Quick hands project

Вид събитие:

събота, 21 Октомври - 19:00 часа
Quick hands project

Познатите лица от Куик Хендс Проджект ще представят най-новите тенденции в магията, преплетени с отличителните за тях хумор и комедия. А сега за пръв път в историята на „Царете на магията отблизо“ ще има специална гост – звезда от Холандия – световно известният Фритз Алкемада. Освен традиционните за страната си билки, магьосникът обеща да почерпи и с иновативни фокуси, които имат същият ефект върху разумът (като билките) ;)
Фритз е професионален магьосник и профилиран лектор, обучаващ професионалисти в цяла Европа. Освен това е вземал ума на публиката в най-престижните магични сцени в света, като Магиният замък в Холивуд, „европейският Вегас“ за магия – Блекпул; Англия, азиатската сцена и т.н.
Заедно с най-свежите лица на българската магия сме ви забъркали такъв спектакъл, че чак ние Ви завиждаме, че ще имате възможността да го гледате! Местата на клуба са ограничени – ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА! :)
Очакваме ви както винаги със широки усмивки и тесте карти в ръка! Всеки ден отвсякъде ви лъжат, ние сме професионалисти, елате да ви покажем как се прави!

Вход: 
10лв.
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)