Вие сте тук

Atesh Ethno – взривоопасната „Балканска рапсодия”

неделя, 17 Септември - 22:00 часа
 Atesh Ethno Studio 5

Атешхан Юсеинов - китара
Венера Тодорова - вокал
Мартин Любенов - акордеон
Евелин Асенов - перкусии
Димитър Ночев - бас

Атешхан Юсеинов ще ви завихри с експирементаторския си дух, комбинирайки балкански ритми с jazz, fusion и класическа музика. Виртуозният китарист, който участва в множество проекти с Иво Папазов, Милчо Левиев, Теодоси Спасов, Стоян Янкулов – Стунджи и още много именити музиканти, сега ще ни поднесе „Огнено етно”, както казва самият Атеш, чието име, в превод е именно – „огън”. „Интересно е да се добави, че не само музиката, която изпълняваме е компилация от етно вълни, но и самите ние – музикантите сме такива.”, допълва още лидерът на бандата.

По време на концерта си „Балканска рапсодия”, на 17-ти септември (неделя) от 22.00ч, в Studio 5, Atesh Ethno ще ви развихрят с най-игривите ритми. Неусетно ще преминат от балкански шлагери, в унгарски мотиви, руско-цигански романси, европейски Gypsy Jazz, Django Rei и ще завършат с обичания от всички фламенко стил. Всичко това, поднесено с „още по-свеж аранжимент и звучене”, открехва завесата Атешхан.

Не забравяйте да резервирате местата си на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

Вид събитие:

Вход: 
10лв
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на телефон 0887 934 335 (след 14ч).