Вие сте тук

Acoustic Soul

френски суинг, танго, фламенко, боса нова

Вид събитие:

петък, 04 Май - 18:30 часа
френски суинг, танго, фламенко, боса нова

Акустик Соул - може би познавате всеки един нас и сте го срещали на различни сцени - Иван от концертите с Миленита, Алекс също или пък с оркестъра на Софийска Филхармония и Музикалния Театър. Бъни от Оратница и Илко от Para Hot Jazz, Ginger Groove и други, и други.

На 04.05 ние от "Acoustic Soul" ще ви поведем на незабравимо пътешествие на сетивата. От нежните звуци на Астор Пиацола до лудешкия френски суинг и горещото фламенко на Пако де Лусия. Музикалните стилове, които ни свързват са най- различни, но може да се каже, че се обединяват под белега на джаза и неговите импровизации.

Acoustic Soul съществува от края на 2010 и за няколко месеца става толкова активна, че има изяви в почти всички клубове за музика на живо в страната. През 2016 групата печели престижната първа награда 2000EU на румънският фестивал "Satu Mare".
Въпреки кратката история на Acoustic Soul, членовете й са добре познати на българската сцена:

Илко Градев - акордеон / Elijah Saint - accordeon
Иван Стилянов - китара / Иван Стилиянов - guitar
Петър Йорданов(Бъни) - перкусии / Petar Yordanov Buny - cajon
Алекс Атанасов - контрабас / Alex Atanassov - double bass

Вход: 
10лв.
Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
Важно: 

Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година - "Вход А4" на НДК, а достъпът до паркинга на НДК ще бъде ограничен!